sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. Luukku: lahjatoiveet


Päätin tehdä blogin puolelle joulukalenterin. Teen joka adventtisunnuntai uuden luukun, koska viikolla en saa oikeastaan kuvia, ja ilman kuviahan ei tule kunnon postauksia. Ensimmäisen luukun aiheena on hevosaiheiset lahjatoiveet.


1. Jokin tämän tapainen, mieluinten kokonaan mahavyötön fleece molemmille olisi kiva, voisi käyttää ratsastuksessa. Toki villavilttikin kelpaisi, mutta on niin kallis, että tälläinen halvempikin riittää meille.
2. Tämä onkin oikeasti tarpeellinen, nimittäin satulavyö Albille. Tykkään eniten tästä mallista, ja muotoilun ansiosta pitäisi olla mukava hevosellekkin.
3. Albille ruskea huopa. Tähän olen tykästynyt, ei ole pelkkäruskea, ja näyttää ainakin jämäkältä ja hiukan paksummalta huovalta.
4. Otsapanta, myöskin Albille, koska sillähän ei sellaista tällä hetkellä ole. Ruskea sen ainakin pitäisi olla. Tässä myös kaunis muotoilu ja koristelu.
5. Fleece pintelit. Albille vihreänä.
6. Joustopintelit, Rondolle pinkit ja Albille vihreät.
7. Lami-cell new crystal huopa. Albille vihreänä. Tätä olen katsonutkin kaupassa, ja on kivan jämäkkä ja reilulla säkätilalla.
8. Toppaloimet molemmille. Sinistä en oikein haluaisi, mutta tämä on malliltaan oikein kiva.
9. Rondolle polle-huopa. Innostuin heti, kun huomasin, että hööksiin oli tullut näitä musta-pinkkeinä. Rondolle olen jo kauemmin halunut mustan huovan pinkeillä kanteilla.
10. Rondolle pinkit fleecepintelit.
11. Rondolle lami-cell new crystal huopa.
12. Oikeasti tarpeellinen, on Albille sadeloimi. Bucas freedom light olisi ihan ykköstoive! Mutta full neck malliset näyttäisi myös kivalta.

Näiden lisäksi toivon ainakin uusia bootseja molemmille hepoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti