perjantai 13. marraskuuta 2015

Esteitä, ja muita kuviaVihdoin viimein, tai pitkäsät aikaa, tulee ratsastuspostaus. Kun arkisin joudun ratsastamaan niin myöhään, että on pimeää, eikä kuvaamista kannata edes yrittää.
Tämän postauksen kuvat on otettu viimeviikonlopulla, jolloin siskolla oli viellä hiukan flunssaa, joten meni vain käyntiä, ja minä hyppäsin hiukan molemmilla.
Mentiin ihan pieniä esteitä, koska nyt se varsinainen syksy on ilmeisesti alkanut, ainakin sateiden perusteella, ja kentän pohja oli sen verran huono.
Alku verryttelyn meni Albilla, käyntiä suurimmaksi osaksi pitkin ohjin, Albi oli mukavan reippaalla päällä, joten päätin tehdä jotain muutakin, kuin kävelyä, eli tein sulku- ja avotaivutuksia, ja eriteitä tietenkin. Ravi sitten saman kaavan mukaan.
Tulin muutaman kerran ravissa molempiin suuntiin pikku ristikkoa, jonka kokoa en jaksa edes laittaa, koska oli kuitenkin ihan olemattoman kokoinen. Oin tasamaalla parit laukat, ja tulin pikku ristikon. Albilla mentiin suurimmillaan 60cm tänään. Albi oli tosi kivalla päällä, ja selvästi innokas, koska ei olla vähään aikaan hypätty.Sitten vaihdettiin heppoja, eli menin Rondolla. Sillä oli menty siis jo alkukäynnit, joten otin hiukan ravia molempiin suuntiin, ja tulin aluksi ravissa ja sitten laukassa samaa pikku ristikkoa kuin Albillakin. Ravissa Rondo oli aika laiskalla päällä, mutta laukassa tuli tosi reippaasti, oikein yllätyin kun lähti niin kovaa, ainakin silloin, kun siirryttiin hiukan isommalle esteelle, joka oli suunnilleen siis 30cm. Hypyt ei vaan onnistunut vaihdista huolimatta, tai varmaan juurikin vauhdin takia, oli kyllä pitkiä, muttei korkeita.


Ihan kivasti kuitenkin molemmat meni. Niin hevosten kuin munkin mielestä oli kivaa pitkästä aikaa hypätä. Vähän leivonta kuvia. Tas kävi taas torstaina, niin tehtiin tuo alin hieno finskapipoinen kakku :D
2 kommenttia: