sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Paljon kuvia ja TET



Ollaan taas maastoiltu ahkeraan, yritetty ainakin mennäpäivittäin. Täällä päin kenttä ja tie ei ehtinyt kunnolla sulaa, ennenkuin uusi lumi satoi päälle. Tuolla tielläkin pystyy menemään vaan käyntiä ja ravia, kunhan pysyttelee poissa renkaan jäljistä.
Meillä on aina yhtä hyvä tuuri, koska kyseistä maastotietä pääse lähes kuusi kilometriä yhteen suuntaan, mutta alle kilometrin päässä tallista oja on tulvinut siihen tielle ja aiheuttanut valtavan lammikon, mitä ei pysty kiertämään, eikä menemään läpi, koska pohja on mahdollisesti liukas. 















Käytiin Tasin kanssa perjantaina kysymässä TET-paikkaa läheisestä s-marketista ja päästiin, vaikka siellä oli kuulema ennen ollut vaan yksi kerrallaan. Ruokailu on siellä myös ihan mahtava, saa valita kaupasta ihan mitä vaan viiden euron edestä! Odotan jo tettiä ihan innolla, vaikka se onkin vasta huhtikuun puolen välin jälkeen.
Mulla on muuten huhtikuussa vain kaksiviikkoa kunnolla koulua, koska viikko ollaan Rukalla ja viikko tettiä.





Käytiin myös nopeasti maastossa, koska oli jo aika pimeää. Leivottiin brookiekin, mikä tällä kertaa onnistui hyvin! Viimeksi se oli sisältä hiukan raaka, ja pinta (eli cookie) oli ihan palanut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti