perjantai 8. huhtikuuta 2016

Höpinöitä


Moikka! Tänään piti tulla taas kirjoittelemaan tänne jotain, koska postaus väli alkoi venya aika paljon. Mulla on kuitenkin hyvä syy, koska vähän aikaa sitten tietokoneemme hajosi jotenkin mystisesti. Aluksi se ei pystynyt enää lataamaan kuvia ja ei siinä viellä kaikki. Lopulta se ei käynnistynyt lainkaan. Viisaina siellä oli kuvia mitä ei olla siirretty tikulle tai minnekkään muuallekkaan talteen. No, tietokone  kiikutettiin sitten kovalevyn tyhjennykseen missä kuvat otettiin talteen. Huolto olisi maksanut niin paljon, että päätimme selvitä tehdasasetusten palauttamisella, ja selvitä sen kanssa että ongelma voi koska vaan uusiutua.  

Viimeviikon maanantaina hevoset muutti meidän omaan talliin. Ratsastettiin ne siis vanhalta tallilta josta matkaa kertyi noin viisi kilometriä. Yhteen lapsiperheeseen, joka halusi tulla silittämään hevosia. Albin mielestä autot oli aika pelottavia ja alkoi mennä niin hurjaksi että minun oli pakko tulla alas selästä auton ohittaessa. Myös sillat ja putket olivat myös vähän hurjia. Matkasta selvittiin kuitenkin kunnialla.
Ongelmat jatkuivat kuitenkin, kun Rondo ei suostunut menemään talliin. Oltiin yritetty saada kaikin keinoin sitä tunnin ajan ihan tuloksetta, kun taas Albi meni heti ihan mielellään.
Kutsuttiin tästä lähistöltä vähän hevosihmisiä apuun ja heidän avulla saatiin Rondo puolessa tunnissa sisälle, käyttäen liinaa apuna luomassa painetta.
Tänään lähdettiin kohti rukaa ja ollaan ajettu jo runsas kaksituntia eli yli 6tuntia jäljellä. Mikä voi olla kamalempaa kuin matkustaminen? Itse inhoan sitä yli kaiken, koska olen sellainen kotihiiri. 
Hepoille ja kaneille saatiin hyvät hoitajat, joten eiköhän ne toivottavasti pärjää torstaihin asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti