lauantai 26. joulukuuta 2015

Joululahjat 2015

Nyt tulee lyhyesti ja ytimekkäästi lahjojen esittely, erityisesti kuvien muodossa, mutta koitan jotain kuvatekstiäkin saada aikaiseksi. Sain tänäkin vuonna kivoja lahjoja, mitkä tulee varmasti kaikki käyttöön!


Ensimmäisenä esittelyyn kaikki putelit ja muut. Lumenen vartalovoide, mitä en ole viellä testannut, mutta tuoksu on ainakin karpalo, aika mieto ja kiva haju.
Nike deodorantti, tälläistä olen etsinyt pitkään, kun melkein kaikki dödöt kirvelee mulla, mutta tämä ei. Tykkään lisäksi enemmän näistä suihkutettavista. 
Herbina body mist, tätä itseasiassa toivoin joululahjaksi, koska tässä on aivan ihana haju. Tykkään muutenkin herbinan tuotteista, ja niitä löytyy entuudestaankin.
Swartzkopf oil miracle -setti, toivoin lahjaksi uutta hiusöljyä pian loppuvan vanhan hiusöljyn tilalle, ja sain koko paketin! Pakettiin kuului shampoo, hoitosuihke ja öljy. Uutta shampoota olen etsinyt, koska nykyinen kuivattaa hiuksia. Hoitosuihkekin on kiva lisä, koska ne kuluu aika nopsaan. Öljyn ja hoitosuihkeen haju ei ole yhtä hyvä kuin vastaavissa wellan ja herbinan tuotteissa mitä olen ennen käyttänyt, mutta eiköhän nekin käyttöön tule ;)
Baby lips melon mania, ennen olin kovakin ostamaan uusia baby lipsejä, mutta enää niitä ei tule oikein ostettua. Tätä kuitenkin mietin pitkään että pitäisikö ostaa, sen suloisen värin ja miedon kivan hajun takia, mutta sainkin sen lahjaksi kivana yllätyksenä.
Herbina moisture balance puhdistusvaahto, tämäkin on hyödyllinen lahja, mutta täytyy varmaan käyttää jotain kosteuttavaa tämän kanssa, koska tässä ei muistaakseni lukenut että on kosteuttava, toisin kuin puhdistusmaidot.
Herbina energy boost puhdistusvesi, tätä olen kerran kokeillut, ja oli kivan raikas. Tämä on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Yleensä käytän normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita, mutta tuskimpa niissä kovin suuri ero on. Puhdistusvedet on myös siitä kivoja, ettei niitä tarvitse huuhdella pois.


Vaaleanpunainen Leijona rannekello. Tämän paketin avatessani pelästyin, että olen saannut jonkun turhan pussukan, mutta sen sisältä paljastuikin ehkä maailman suloisin kello. Tätä olen jo käyttänyt, ja se on tälläkin hetkellä kädessä.
Bikbokin paita Toivoin tätäkin joululahjaksi. Kuvassa ei näy oikein mikä se on miehiään, mutta tämä on sellainen lyhyen mallinen poolopaita tyyppinen.
H&M urheilu shortsit Kesäksi ajattelin hankkia jotkut rennommat housut niin nämäkin on varsin kiva lahja. Toivottavasti kesä tulee yhtä nopeasti kuin joulu niin pääsen kunnolla niitä käyttämään.
Tuubihuivi Minulla ei olekkaan enää tuubihuivia, kun entinen on venynyt sen verran, että on päätynyt tallikäyttöön. Tätä kehtaa varmaan muuallakin käyttää ;)
Ruutuhuivi, perinteinen superpaksu villahuivi. Näitä ei voi oikeastaan koskaan olla liikaa. Tämän lahjan tosin tiesin entuudestaan, saatiin alekoodi zalandolle, joten olin valitsemassa mieleistä yksilöä.


Mustat hanskat, siistemmät ja paksummat tumput. Hanskojakin aina kertyy, mutta tuleehan niitä toisaalta käytettyäkin.
Harja söpö sydämen muotoinen pikkuharja.
Hiusturbaani, ihan vaan turbaanin tekemistä varten tarkoitettu pyyhe. Paketissa tuli kaksi pyyhettä ja toista olen testannut. Oli helppo laittaa, ja normaalista pyyhkeestä mukavempi ja huomaamattomampi päässä. Pysyisi varmaan hurjemmassakin menossa nappi kiinnityksen ansiosta.
Korurasia ei kai siitä voi enempää kertoa. Kyllähän pikkurasioista on aina hyötyä ;)


Karkkia Tänä jouluna en saannut yhtä ainutta pakettia suklaata, mikä oli aika harmi, kun se on kiva perinne. Toisaalta, kyllä meillä suklaata kyllä riittää. Sain kuitenkin pienessä rasiassa sydämen mallisia hedelmäkarkkeja.
Muumimuki saan perinteisesti aina mummultani muumimukin, koska hänkin tietää, että keräilen niitä ainakin pienimuotoisesti. Tämä on 2015 talvisesonki -muki.
Silikoni muffinivuokia kaikki sukulaiset ja muutkin tietää, että rakastan leipomista, joten sain muffini vuokia. Meillä on ennestään kuusi tälläistä, joten nyt saa koko pellilliseen silikonivuoat.
Gymstick juomapullo Tälläsitä keskikokoista puolen litran ja litran väliltä olevaa pulloa toivoinkin, koska tähän mennessä olen käyttänyt salilla aina jotain vanhaa vesipulloa, jotenka pääsee varmasti pian käyttöön.
Pikkuleipä leimasin Näissä oli tosi söpöjä tekstejä, joten ensi kerralla kun leivon jotain pipareita, niin taidan kokeilla tätä.


Kynttilöitä näiä sitten riittää, mutta joulunaikaan niitä tulee poltettua, ja itseasiassa tällä hetkellä palaa viimeiset finnmarin tuikut.


Salatut elämät box 2 minäkin olen jonkin asteinen salkkari fani, ja ensimmäinen dvd boksi meiltä löytyykin, joten tämä on oikein kiva lisä. Eipä varmaan kauaa  kestä että saan kaikki katsottua, ja sitten on taas pakko ostaa seuraava.
Muumit rivieralla Olen suunnitellut tämänkin ostoa, mutta en ole törmännyt siihen sopivalla hetkellä. Kuten muumimukien keräilystä voi huomata, niin tykkään myös muumeista :D
Leffa lippuja takuu varma lahja, jos ei oikein tiedä mitä ostaisi. Tällä kertaa sain kaksi lippua, jotka tulee varmasti käytettyä.


Pörrötossut näitä olen viimepäivinä käyttänyt koko ajan kotona ollessani. Ihanan pehmeät ja lämpimät, sekä vielläpä aina yhtä ihanassa värissä!
Pöllö koristetyyny jokseenkin suloinen tuijottava kaveri. Pääsi heti sängylle muiden koristetyynyjen kaveriksi. Piristää kivasti, noiden hiukan tylsempien joukossa.
Pörröpeitto Tämä on oikeasti niin pehmä ettei meinaa edes uskoa. Neutraali väri, jossa on kuitenkin melkein huomaamaton ruusu kuosi.


Seuraavaksi siirrytään hevostavaroihin. Topparatsastushanskat en mene varmaksi sanomaan, mutta olisiko hansbo merkiltään? Kuitenkin lämpimät ja pari kertaa käytössäkin olleet. Lisäksi paljon heijastimia.
Hansbo riimunnarut näitäkään ei voi koskaan olla liikaa. Hepoilla ei kyllä ennestään ole sinistä, paitsi Rondolla tummansininen huopa ja sadeloimi, joten nämä on kiva lisä muiden värien joukossa.
Letitysrusetteja eipä näistäkään voi okein paljoa sanoa, söpöjä ainakin ovat!


JH Collection fleeceloimi tämä on selväst hiukan laadukkaampi tapaus. Nyppyyntymätöntä fleeceä, ja värikin on juuri Albille sopiva. Albi on niin vaikean muotoinen, ettei mikään loimi meinaa sopia, mutta tämä menee ihan kivasti. Hiukan on pitkät "helmat" Albin lyhyiden tappijalkojen takia, mutta menee suurista ryntäistä huolimatta hyvin edestä kiinni.
Timantti otsapanta Albilla ei ole viellä otsapantaa, joten tämä on oikein kiva ja sopii Albin väreihin. Pääsi tänään jo käyttöön!


Polle satulahuopa Rondo onkin kaivannut (tai sitten omistaja on kaivannut) mustaa satulahuopaa pinkeillä kanteilla, ja tämän sattuessa eteen, se meni heti toivomuslistalle, ja olikin eksynyt pukinkonttiin. Huomenna ajattelin ottaa tämän käyttöön.
Fleeceloimi suloisilla sydämmillä. Sopii Rondolle väreiltään kuin nakutettu, ja mallikin on sopiva. Vanha fleece on hiukan iso, ja siihen on ajan mittaan tullut reikäkin, joten kiva tämäkin.





Nyt on molemmilla hepoilla suloiset timantti otsapannat.


:'D



Mua häiritsee tuossa yläpuolella olevassa mukissa, tuo muumimamman ilme. Tänään vasta huomasin :D

1 kommentti:

  1. Tuosta hiusturbaanista kiinnostuin. Tytär on valitellut, että hiukset ovat huonossa kunnossa - Ehkä tuo voisi auttaa, olisi hellävaraisempi kuin vanhat pyyhkeet. Ihana tuo muumimuki, kelpaisi minullekin!

    VastaaPoista