lauantai 19. joulukuuta 2015

Kevät vai joulu?Tänään oli todella kaunis sää, tosin ei heti tullut mieleen joulu. Silti mulla kyllä on jonkin näköinen joulufiilis, mutta olisi kyllä hauskaa jos sitä luntakin tulis!
Toisaalta leuto sää on ratsastamisen kannalta hyvä, koska kovalla, tai varsinkaan jäisellä alustalla ei pysty mitään oikeen tekemään.
Joululähestyy ihan hurjaa vauhtia! En ole ehtinyt tekemään kuin yhden postauksen viikossa, koska koulussa oli loppuun asti tosi kiireistä, ja kokeita tuppasi tulemaan melkein päivittäin. Nyt alkoi kuitenkin joululoma, mutta joulukiireet vaan kiristyy entisestään. Viellä on lahoja paketoimatta ja joulusiivouskin tekemättä, mutta onneksi on viellä pari päivää aikaa!Tänään ratsasti Albilla. Alkuunsa ei suoraan sanoen meinannut tulla mitään. Albi oli koko ajan jännittynyt eikä keskittynyt ollenkaan olennaiseen. Kun se pelästyi viellä pyöräilijää, ajattelin, että on ehkä parempi päästää hepat hetkeksi kentälle vapaaksi juoksemaan. Ja yllähän ne juoksivat ja juoksivat muutaman pukinkin saattelemana.
Pienen välioperaation jälkeen otin viellä muutaman kierroksen käyntiä, ja ravailin. Ravissa tein lempitehtävääni, eli kaikissa nurkissa voltti. Nyt meni oikeestaan ihan kivasti, Albi oli kivan reipas!
Sitten otin ihan reippaasti laukkaa, koska Albilla tuntui olevan edelleen aika energinen. Olin tyytyväinen loppujen lopuksi tähän kertaan, vaikka alku ei olisi paljon huonommin voinnut mennä. Tosi kivaa oikeasti ratsastaa vaihteeksi valoisaan aikaan!


Itse tehtyjä kynttilöitä lahjaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti