lauantai 2. tammikuuta 2016

2016 ensimmäinen


Vuosi on nyt sitten vaihtunut. Meidän osalta vuoden vaihde sujui rauhaisasti, niin kuin parina viime vuonna. Me ei ammuta raketteja, koska ollaan päädytty siihen, että siinä menee turhaa rahaa, ja kaikki eläimetkin pelkää.
Rondo oli ollut melkoisen peloissaan, vaikka onkin elänyt 19 vuoden vaihdetta, niin raketit pelottavat yhä. Se oli kaatanut vesiastian, ja jouduttiin heittämään melkein kaikki kuivikkeet pois, ja niistä on tällä hetkellä muutenkin pulaa. Onhan se toisaaltaymmärrettävää, koska eihän eläimet voi edes tietää mistä ääni kuuluu. Aamulla meidän hevoset olivat jo rauhallisia.Pakkaset ei ole edelleenkään hellittänyt, joten ratsastaminen on aika vaikeaa. Tänään pyörittiin alkuun riimuilla kentällä, mutta alkoi lopulta tympiä, niin lähdettiin pyörähtämään vähän matkan päässä maastossa.
Ei pysty oikein tekemään kunnon postausta, tai ainakaan ratsastus postausta, eikä täällä ole mitään muutakaan tapahtunut, vaikka kuvia onkin lähiajoilta suhteellisen paljon. Saampa tänne jotain päivitettyä, vaikkakin pääosin kuvien muodossa. Oonkin oikein innostunut näistä koira kuvista, vaikka oikeastaan mun siskohan nämä on kyllä ottanut :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti