maanantai 4. tammikuuta 2016

Lajina talutus..


.. tai jotain sinne päin? Käytiin sunnuntaina pitkästä aikaa taluttamassa heppoja maastossa. Alkaa käydä tylsäksi, kun aina ratsastaessa täytyy vaan mennä käyntiä ja muuta vastaavaa, niin vaihtelua ihan ratsastajallekkin tälläinen. Muistan joskus aikoinaan, kun ala-asteen opettajani naureskeli, että miten joku voi lenkkeillä hevosen kanssa samalla lailla kuin koirankin kanssa, mutta miksipä ei?





Mentiin sellainen lyhyt ja ytimekäs maasto lenkki, kilometrin tai pari vain. Kesällä, kun meitä oli kolme maastossa, niin yksi oli jalkamiehenä, sai jalkamies kivan urheilu suorituksen siinä samalla, 5km puoliksi juosten :D nyt oli kuitenkin rajallisesti aikaa.
Saatiin otettua yksi lyhyt ravipätkä, koska joissain kohtia tiellä on jäisiä lätäköitä, joita sitten heppojen kanssa väistellään parhaamme mukaan.





Meillä on etsinnässä Albille sadeloimi, joten saa ilmoittaa, jos olisi 135 kokoinen, tai 125, joka on edestä säädettävä. Meillä on tarpeeton 115cm kokoinen toppaloimi myynnissä 300g vanulla, tästä ilmoitukseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti