sunnuntai 13. syyskuuta 2015

kuva painoitteista



Sen verran olen ottanut lähi aikoina kuvia, että nyt tulee kuvapainoitteinen postaus. Kahdelta eri ratsastus kerraltakin on kuvia, mistä teen varmaan jonkin näköisen postauksen, mitä sitten muistankaan niistä.
Taas tulee postausta jossa Terho seikkailee. Olin torstaina katsomassa Terhon kesähevosia, Pojua ja Viltsua. Nappailin niistä muutamia kuvia, ja sain luvan laittaa bloginkin puolelle.
Ei ratsastettu, mutta ruokittiin ja koitettiin juoksuttaa, mikä onnistui ravissa ihan hyvin, mutta ei siinä erikoisemmin kehumista ollut.








Hiukan erilaisiakin kuvia. Etsittiin kissoja kuvattavaksi, ja niitä on kuulemma muutama kymmentäkin, mutta ne ovat niin arkoja, että menevät kaikkiin koloihin piiloon. Ainoastaan yksi kissa pääsi kuvaan monessa eri paikassa.







 :'D









Perjantaina käytiin myllyssä Terhon kanssa. Ostin vihdoinkin ne farkut mitä olen suunnitellut ainakin kuukauden, koska sain synttärilahjaksi lahja kortin, niin uskallauduin ostaa viidenkympin housut.
Ei osattu päättää, mennäänkö ostamaan bjiit vai pyörremyrskyt, niin alettiin arpomaan, ja lopulta päädyttiin pyörremyrskylle. Oltiin sen verran hurjia, että ostettiin siihen lisäksi kolmas lisuke.


Käytiin yksi päivä kaupassa, ja ostettiin bjiitä ja mukaan tarttui utu-lampaanmaitojäätelö. Kun alettiin tarkemmin katsoa pakkausta, huomattiin, että se oli tehty Sikkatalun tilalla, missä Albikin on asustellut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti