sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Talvista


Tänään ratsastettiin taas niin sanotusti kunnolla, päästiin ravaamaan ja laukkaamaan. Hauskaa huomata, että hevoset on aina pidemmän loman aikana kivan pirteitä, vaikka pääsivätkin eilen purkamaan suurimmat energiat. Rondoa ei olisi kylläkään voinut vähempää kiinnostaa, mutta Albi paineli menemään, ja piti sitä sitten hidastellakkin.



Käynnissä mentiin pitkin poikin kenttää, kuten myöskin ravissa. Kokeilin ensin uralla muutaman laukka pätkän, ja Albi oli ihan innoissaan, ja muutaman viattoman pukinkin päätti heittää, mutta ei se menoa haitannut.
Keskellä kenttää oli, tai on edelleenkin, syvempää hankea, joten laukkailin muutamaan otteeseen päästä päähän siinä keskellä.









2 kommenttia:

  1. Mä ompelin mun toppahousuihin jalkalenksut kuten topparatsastushousuissa, ei nouse lahkeet ratsastaessa ;) Hyvät myös pulkkamäessä tai vaikka koiran kanssa hangessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kätevät :D mulla kun on pitkät saappaat nyt käytössä niin ei sinällään haittaa mutta toppa ratsastushousujen lenkit on hajonneet niin ne tuppaa nousemaan, ja niissäkun ei ole sitä sisempää kerrosta kuten tavallisissa toppahousuissa..

      Poista