lauantai 15. elokuuta 2015

Este pontsut


Hypättiin tässä pari päivää sitten esteitä, ja otettiin kuvia. Koitan ensikerralla tehdä jotain muuta kuin hyppy postausta.. :DMulilla hieno ilme :'D

Ratsastettiin tuttuun tapaan kaikki askellajit läpi molempiin suuntiin. Albin kanssa harjoiteltiin pitkästä aikaa pohkeenväistöä, ja se on edistynyt taas, ja meni reilun metrin!
Esteet aloitettiin pienestä 35cm ristikosta, josta siirryttiin 55cm pystyyn. Albi oli taas ihan innoissaan, ja otti tuttuun tapaan jätti hyppyjä pikku esteille.Rondo jäi hyppäämään ristikkoa ja pikku pystyä, ja me siirryttiin Albin kanssa isompiin esteisiin. Ei hypätty tällä kertaa ihan metriä, jotain 90-95cm kuitenkin.Parhaat esteponit♥


Käytiin yksi päivä hööksissä ja mukaan tarttui alennuksesta equi guardin hivutussuojat. Meille kävi hyvä tuuri, koska jäljellä ei ollut enää kuin kaksi paria cob kokoisia. Rondo sai pinkit. Albi joutui tyytymään mustaan, koska ruskeaa ei ollut.


Riimujakaan ei voi olla koskaan liikaa, joten otettiin molemille uusi riimu. Rondolle söpö polle riimu ja Albille huligaani. Olen jo pitemmän aikaa haaveillut tästä huligaani-riimusta, koska Albi on välillä aika moinen huligaani poni, mutta en oikein tykännyt oranssista väristä, mutta nyt kun tämä kerta oli punaisena en voinnut olla ottamatta.
Albilla on sen verran suuri pää, että cob- kokoiset riimut ovat aika jämptejä, joten tein rohkean valinnan ja oti full- kokoisen, joka sopi mainiosti!

Pikku satula :')

Emilia, tutummin Terho Anselmus Sikainen, oli ratsastamassa torstaina, koska olisin joutunut muuten liikuttamaan molemmat hepat.
Käytiin maastossa ja kaikkea mielenkiintoista tuli vastaan, toisesta hevosesta villisian porsaaseen asti :'D
Käytiin tallin viereisellä pellolla kuvailemassa, koska tuota siirtotallia vietiin pois, joten ei voitu viedä, eikä hakea hevosia tarhasta.
2 kommenttia: