keskiviikko 5. elokuuta 2015

parit loikat


Eilen hypättiin pitkästä aikaa satulan kanssa! Alkuunsa ratsastin kaikki askellajit läpi, en tehnyt mitään kovin kummoista, siirtymisiä ja eri teitä.


Aluksi hypättiin pientä ristikkoa, jolla oli korkeutta se tuttu 35cm. Ristikolta ei ollut oikein kummoisia kuvia tällä kertaa.
Olen hypännyt niin paljon ilmansatulaa, että aluksi mulla oli vaikeuksia alastulossa, mutta sain nopeasti taas jutun jujusta kiinni. Albi kuitenkin hyppäsi hienosti.




Korotettiin pikkuhiljaa, jälleen kerran metriin asti. Yhden kerran tipuin esteen jälkeen, koska mun jalka luiskahti jalustimessa oudosti. Odotan innolla sitä päivää kun tippuminen saadaan taltioitua. Tähän mennessä kuvaajat ovat olleet niin hitaite, etteivät ole saanneet kuvia tippumisista. :D
Hyppäsin tippumisen jälkeen viellä muutaman onnistuneen hypyn tällä isommalla esteellä.



Lopuksi hypättiin viellä 55cm korkeeta pikku pystyä. Rondo oli aika laiskalla päällä, mutta hyppäsi kuitenkin hienosti tämänkin esteen!
Ylemmistä kuvistakin näkee, että Albi hyppää jokseenkin ilmavemmin..  :D

Kivaa vaihtelua tämäkin, ja olin ihan tyytyväinen, vaikka alussa olikin ongelmia alastuloissa. Albi oli taas ihan huippu esteponi♥.





Ronttia kiusataan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti