maanantai 17. elokuuta 2015

Rondolla jumppa-sarjaa (+helsinki su)


Hypättiin tässä parisen päivää sitten pientä jumppa sarjaa. Menin Rondolla ja satulalla tällä kertaa. Alkuunsa kävelin molempiin suuntiin, siten että menin ihan rennosti pitkin ohjin.
Tehtiin hiukan jotain koulujuttuja, väistöjä ja tällästä. Rondo oli tosi kivalla päällä. Pohkeenväistö ei kylläkään (taaskaan) onnistunut oikein toiseen suuntaan..
Ravissa ja laukassa en mennyt kauaa sileällä, koska ilma oli sen verran kuuma, etten halunut kuluttaa hevosta ns. loppuun.


Ensimmäinen lähestyminen meni heti pieleen. Ei olla pitkään aikaa hypätty jumppa sarjaa, joten Rondo kielsi, koska se epäröi sitä, että kaksi estettä on niin lähekkäin ja peräkkäin.
Seuraavalla kerralla olin jo sen verran varautunut, ja pidin ohjat tuntumalla, jotta sain Rondon esteellä. Siitä mentiinkin nätisti yli, mutta esteiden väli ravattiin.Loppua kohden alkoi mennä jo paremmin, koko sarja mentiin laukassa, eikä mummeli meinannutkaan kiertää estettä! ♥


Hiukan on innokas poni :'D


Albi ei osaa ollenkaan hypätä pikku esteitä, se tekee aina pikkuisen liian isoja hyppyjä, kuten yllä olevasta kuvasta huomaakin. Albikin hämmentyi hiukan, kun esteet olivat perätysten. se pysähtyi aluksi aina toisen esteen taakse, ja hyppäsi jätti hypyn paikaltaan.Lopussa Albillakin sujui hyvin, ja hypytkin olivat esteiden kokoisia!
Kameraan on taas eksynyt muutama tarha kuva, niin päätinpä laittaa tännekkin, vaikkeivat ne kovin kummoisia olekkaan:

Kävin sunnuntaina helsingissä junalla. En tee siitä erillistä postausta, mutta laitanpahan kuitenkin siitä päivästä kuvia tänne.

Matka eväät 

innokasta matkustamista :'DMun oli tarkoitus ostaa jostain erikoisemmasta kaupasta joku kiva paita. Käytiinkin kaikissa kaupoissa mitä täällä päin ei ole, mutta loppujen lopuksi, kun en löytänyt niistä mitään mentiin ihan perus kauppoihin.
Huivin ostin lindexistä 19.95€, tälläisen huivin olen aikonut ostaa jo kauan, mutta nyt vasta sain aikaiseksi ostaa sen oikeasti.
Glitteristä ostin 14.90€ vs:n. Käytiin myös picnicissä ja bj-kioskissa.

Innostuin kuvaamaan mun kaikki vs:t

Suklaa vohvelii :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti