sunnuntai 4. lokakuuta 2015

kaikkea laidasta laitaan
Ratsastan aina niin myöhään, ettei koskaan tule hyviä kuvia, koska on jo niin hämärä, ja kuvaajana ei toimi mikään ammattilainen. Tässä postauksessa on siis luvassa ihan kamalan laatuisia kuvia.. Koitan saada lähi aikoina parempia kuvia, niin on  paremmat lähtö kohdat alkaa väsäämään kunnollista ratsastus postausta.


Yllä on siis kuva, josta äiti oli tosi ylpeä, mutta sehän on ainakin mun osalta ihan kamala. Olen kuin mikäkin säkki..
Hyppäsin tosiaan vähän aikaa sitten esteitä, ja tällä kertaa hypättiin pitempään kestäneen tauon jälkeen metriä. Rondo oli juuri päässyt sairaslomaltaan, joten se ei viellä hypännyt. Tästäkin kerrasta on aika paljon aikaa, joten on vaikeaa alkaa koota sen eksoottisempia analyyseja.
Joka tapauksessa meni ihan hyvin. Lämmittelin Albin oikein pidemmän kaavan kautta. Loppuun asti mentiin innolla ja tyytyväinen olen. Yhden kerran tuli ihan järjettömän iso loikka, enkä ollut hypyssä mukana ollenkaan, joten siitähän ei sitten hyvää jälkeä tullut, vaan tipuin, mutta taas oli sen verran hidas kuvaaja, ettei tippuminen tullut taltioitua.
Menin takaisin selkään, ja hyppäsin metrin viellä kerran, koska en halunnut lopettaa huonoon suoritukseen.


Nämä kuvat ovat eiliseltä, eli lauantailta. Menin taas pitkästä aikaa satulalla, viimeksi menin silloin tunnilla. Aluksi oli sen verran valoisaa, että kuvista tuli edes jotensakkin siedettäviä. Loppuun kohden pimeni, niin otettiin salamakäyttöön. Tässä blogissa ei ole ennen nähtykkään kamalia salamakuvia.


Alkuun kävelin pitkin ohjin. Parin kierroksen jälkeen naapurissa alettiin polttamaan roskia, joten pommin varma Rondo, joka ei pelkää koskaan mitään, alkoi hiukan hermostua. Aluksi se tarttui vähän Albiin ja meinasi tulla äkkilähtö toiselle puolelle kenttää. Rondo jännitti viellä aika kauan, mutta Albi ei ollut moksiskaan. Aloin ravailla, tein ainakin päätyvoltteja, taivutuksia ja kolmikaarista kiemura uraa.


pelottava tuo silmä :D
 Aloin laukata, ja Albi oli ihan täpinöissään edellisen vapaa päivän takia. Muutaman ilopukinkin se heitti, mutta teki kuitenkin nätisti kaiken pyydetyn.. Vihdoin, pitkästä aikaa, koska Albilla on ollut tässä parin päivän mittainen pököttely jakso, ettei mikään meinaa kiinnostaa, eikä hevonen jaksa keskittyä ollenkaan mihinkään.Tänään Terho tuli käymään, ja suunniteltiin, että otettaisiin leivonta ja kuvaus sessinki. Aluksi laitettiin omena piirakka valmiiksi ja uuniin. Sitten tehtiin mikro brownieta, mikä oli oikein herkullista, vaikka luultiin, että se olisi kohonnut enemmän. No, joka tapauksessa oli sen verran herkullista, että ajattelin tosiaankin tehdä uudemman kerran.


Sitten omena piirakkakin alkoi näyttää aika hyvältä, joten syömingit senkun jatkuivat. Kunnes sitten mullet olivat sitä mieltä, että he haluavat perinteiden mukaan olla osana meidän sessinkiä, ja päättivät sitten karata. Vaikka eihän se Albin ja Rondon vika ollut, vaan niiden tarha kaveri Elmu, oli jälleen kerran päättänyt tulla aidasta läpi. No antoivat hyvin kiinni, paitsi Elmu tuli tietenkin vapaana, päätti viellä loppuun tehdä kivat pukit laukan kera.
Kuvaus sessinki jäi uupumaan, mutta sen sijaan, saatiin tehtyä hienoakin hienompi talli treeni, eli pystytettiin kentälle esteitä ja juostiin hulluna siellä. :D
2 kommenttia: