lauantai 31. lokakuuta 2015

Möröt piiloon!


Tänään menin taas pitkästä aikaa satulalla. Siskolla on ollut hiukan flunssaa ja kurkkukipua, joten se on mennyt vaan käyntiä. Mun hommaksi on sitten jäännyt, se "kunnon liikutus", eli siis ravi ja laukka. Viime viikolla Rondo sai toimia pari kertaa talutusratsun hommissa, kun serkku kävi sillä muutaman kerran ratsastamassa. Eilen hepoilla oli vapaa päivä.Aloitin Albilla, Käynnissä jaksoin keksiä itselleni jonkun tehtävänkin, aika yksin kertaisen kylläkin: joka toisessa nurkassa voltti, ja keskelle pitkää sivua pysähdys ja peruutus. Meni ihan hyvin, mutta Albi oli nihkeä ja hidas.
Tuulinen sää aiheuttaa aina hiukan epäluuloa hevosissa, ja tänäänkin Rondo pelästyi pihalla kävelevää kissaa, ja Albi tietenkin pelästyi siinä samassa. Pieni kommer vinkki siihen väliin.
Ravissa menin vaan pitkin ohjin, tein kolmikaarista kiemurauraa, ja voltteja.
Loppuun molempiin suuntiin laukat. Albi meni tosi kivasti laukat! 
Sitten vaihdettiin hevosia, että menin ravit ja laukat Rondolla. Aloitin heti ravailemaan, koska sillä oli menty jo käynnit. Rondon ravi tuntuu aina Albin jälkeen hassulta, tulee mieleen joku pikku poni, koska sillä on niin lyhyet ja pomppivat askeleet. Ravissa tein samanlaisia juttuja kuin Albinkin kanssa.Laukat viellä molempiin suuntiin, yhdessä kohtaa Rontsu näki jonkun mörön puskassa, ja teki pienen hypähdyksen, muuten meni kivasti, ja mummeli oli harvinaisen pirteällä päällä,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti