torstai 15. lokakuuta 2015

kentällä ja maastossa


Pitkästä aikaa kunnon postausta, saan kuvailtua näin syksyn tullessa viikonloppuisin, koska ratsastan arkisin sen verran myöhään, ettei kuvista tule mitään.
Tämän postauksen ratsastuskuvat ovat viime viikolta. Ratsastin Albin läpi kentällä, sen aikaa kun siskoni kaveri hiukan ratsasteli Rondolla.


Alkuverryttelystä ei ole kuvaa, mutta kävelin aluksi pari kierrosta löysin ohjin. Albi oli aika reippaalla päällä. Aloin työskentelemään käynnissä, tein eri teitä. Albi oli tosi hyvä! Meni oikein kivasti ja rennosti.
Kun aloin ottaa laukkaa, niin kuvaajakin saapui paikalle. Otin aluksi laukkaa pääty ympyrällä, koska se ei ole tosiaan Albin vahvuuksia ja sitä täytyy viellä treenata. Nyt sujui kuitenkin aika hyvin, Albi ei edes yrittänyt karata ympyrältä, hiukan ehkä hangoitteli vastaan. Olin kuitenkin suht tyytyväinen.
Palkkioksi annoin sen laukata muutaman kierroksen kentän ympäri vähän pidemmillä ohjilla.
Loppuun vielä ravit ja käynnit, ei mitään kummempaa. Tähän ratsastus kertaan olin kerta kaikkiaan tyytyväinen, Albi ei ole vähään aikaan mennyt noin hienosti, koska sillä oli sellainen kenkkuilu kausi ihan äskettäin, ettei mikään meinannut kiinnostaa.


mums namsÄskettäin oli hienoja revontulia joita tuli kuvailtua. Vähän tultiin myöhässä, eikä tajuttu heti kuvata, joten kuvat on otettu juuri ennen kuin niitä ei enää näkynyt. Mun  ihka ensimmäiset revontuli kuvat koskaan.


:'D
Melkein jokaisessa viimeisimmässä postauksessa ratsastan Albilla, vaikka todellisuudessa ratsastan kummallakin yhtä paljon, joka toinen päivä Albilla ja joka toinen Rondolla. Tänään ajattelin että eilen alkaneen syysloman kunniaksi otan ratsastuskuvia Rondolla, mutta tallilla tuli sellainen fiilis, että tänään mennään maastoon.
Mentiin vaan käyntiä ja ravia, Rondo oli tuttuun tapaan reipas. Se muuttuu kuin eri hevoseksi kun mennään maastoon. Kentällä se laahustaa ja maastossa varsinkin laukassa oikein innostuu.
Käytiin hiukan kävelemässä metsäpoluilla, joten sen takia ei otettu laukkaa, ettei lenkistä tule liian pitkää,
Tallilla otettiin vielä hienoja yhteiskuvia Rondon kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti