perjantai 17. kesäkuuta 2016

Erilainen


Tällä kertaa vähän erilaisella (kuva)postauksella ollaan liikenteessä. Mitään kummempia asioita ei ole tapahtunut, eikä uusia ratsastuskuviakaan ole.
Meillä kävi tänään kengittäjä vuolaamassa molempien kaviot. Siine vierähtikin pari tuntia tallilla, koska pystytimme lisäksi laitumen, tai jatkoimme sen pystytystä jos tarkkoja ollaan. Pelto on jaettu kahteen osaan, jossa taka osassa pelto on hyvässä kunnossa, siellä hepat olivat aluksi, mutta vaihtelemme, että se saa hetken palautua. Etuosa, joka kattaa lähes koko pellon on todella niukka kasvuista, lähes sata prosenttista hiekkamaata, joten ruohot ovat kitukasvuisia ja horsmat ovat vallanneet melkein koko alueen. Albi ja Rondo saavat kuitenkin olla siellä niin kauan kun syötävää vaan riittää. Pellon etuosa tullaan uusimaan luultavasti muutaman vuoden sisällä.
Jos viikon loppuna sää suosisi näiden taukoamattomien sateiden jälkeen, olisi suunnitelmissa lähteä maastoon. Pääasiassa kuitenkin käyntiä. siihen asti että saadaan Albille saadaan uudet lenkkarit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti