lauantai 13. kesäkuuta 2015

rentoa meininkiä


Tänään käytiin vaihtamassa S koon huppu M huppuun. Kannatti mennä, koska nyt hööksissä on jonkin sortin ale, ainakin kärpästuotteissa, joten sain 1,50€ takaisin, jolloin huppu jäi maksamaan vain 8,50€.
Eilen laitoin Rondolle sen vanhan hupun päähän, koska kärpäset vähän kiusaavat sitä, ja sillä on aika herkkä silmän alue, koska ensimmäiset voimakkaat aurinkoiset päivät keväällä, saavat Rondon toisen silmän turpoamaan ikävästi. Aamulla huppu oli tietenkin tippunut laitumelle, mutta onneksi yksi vuokraaja oli käynnyt tänään ja löytänyt sen, ettei tarvinnut alkaa etsiä isolta laitumelta.


Eilen ratsastin Rondolla, mutta kuvia en saannut, koska kameraan tuli tottakai ilmoitus, että muistikortti täynnä.. Mutta aloitettiin käynnissä, ja tehtiin aika rennosti kaikkia juttuja. Aluksi mentiin pari kierrosta pitkin ohjin, ja siitä alettiin tekemään voltteja ja hiukan pohkeenväistöä. melkein koko ajan kuitenkin ravailtiin. 
Ravissa en tehnyt oikeastaan mitään. Hiukan jotain ohjailuja rennolla meiningillä. Laukkaa Rondo oli laiska menemään. Saatiin hyviäkin pätkiä, mutta ne olivat useinmiten puolen kentän pituisia tai lyhyempiäkin. Loppuun otin pari kertaa laukannostoja käynnistä. 
Yhteen vetona meni ihan hyvin. Ei ollut erikoisia tavoitteita tai suunnitelmia. Rondo oli muuten ihan pirteä, mutta nihkeä laukassa.
Tänään hepat saivat viettää vapaa päivää laitumella.Eilen otettiin Albin ja Rondon bootsit ja suitset kotiin pestäväksi. Miedän saippua oli luultavimmin jäätynyt talvella, kun sitä on säilytetty ulkovarastossa, joten se oli ihan löysää ja omituista, mutta kyllä silläkin saatiin varusteet puhtaiksi. Lopuksi öljyttiin. Jostain kohtaa huomasi, että suitsia ei oltu öljytty kunnolla solkien kohdalta. koska nahka oli ihan jäykkää. Nyt oon taas kunnossa!
Seuraavaksi kuskaan satulat, ja pestään nekin.

puhtaat suitset

ja bootsit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti