lauantai 18. heinäkuuta 2015

Uimarannallako?


ihan kuin vetäisin ohjista :'D
 Lähi-aikoina on satanut joka päivä, ja eilen ratsastellessa ei voinnut olla varma, oltiinko uimarannalla vai kentällä. Kentä oli ihan tulvan valtaama, joten siellä ei voinnut oikein mitään tehdä, emmekä olleet siellä näin ollen kauhean kauaa.Aluksi vaan käveltiin ja otettiin jotain kuvia.. Otin muutaman laukka/ravi pätkän lätäköiden läpi. Nämä kuvat eivät oikein onnistuneet, pää asiassa minun kamalien ilmeitteni takia, koska jokaisessa joku irvistyksen tapainen hymy, koska oli niin hauskaa!
Kuten kuvista huomaa, Rondo pitää taas ratsastuksessakin huppua, koska silmä oli taas hieman paisuksissa. Laitetaan nyt ainakin parin päivän ajan tuota silmä voidetta.


Oon väsännyt ties kuinka kauan tuollaisia pehmusteita hevosten riimuihin. Otin torstaina pikaisesti jotkut kuvat. Hevosen omistajan ihanne kuvaus sää on selvästikkin sellainen, että ukkonen jyrisee jossain lähimaastossa koko ajan, niin hepatkin höristelee korviansa!
Hevoset pääsi edellispäivänä takaisin laitumelle, pois mutatarhoista, jotka ovat sateen johdosta sanatarkasti mutaisia tarhoja. Aluksi oltiin niin pal innoissaan, heitettiin pukkia ja juostiin ympäriinsä kuin päättömät kanat hevoset.
Sitten arvatenkin.. ne tulivat aidoista läpi. Onneksi tallilla oli viellä kaksi vuokraajaa paikalla, niin meitä oli yhtä paljon kuin hevosiakin, niin saatiin ne kiinni läheiseltä pellolta tallomasta viljaa.


(Jos joku kattoo Vilin, eli tuon takimmaisen hevosen päätä, niin sen huppu oli lähtenyt (laitoin takaisin), ja sillä on kesäihottuma, niin on tietysti hangannut sen ihan kamalksi, vaikka eihän se minun asiani ole.)
Ensi viikolla on tulossa vähän erikois postausta, koska ajattelin tehdä varsuteiden esittelyn kuvina, ja siihen jatko-osan, eli harjapakin esittely kuvina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti