lauantai 4. heinäkuuta 2015

puhekapulan tyhjennys osa:1

Latasin jokin aikasitten kännykästä kuvia koneelle, ja nyt sain tehtyä näistä postauksen, johon olen poimunut järkevämpiä kuvia. Näitä on niin paljon, että laitan kahdessa osassa.
Aika väliltä maaliskuu-juhannus. Eivät ole mitenkään aika järjestyksessä. Tässä osassa on itse asiassa uudempiakin kuvia!
1. Letitin heppojen hännät hienosti :') Avasin tietenkin heti ratsastuksen jälkeen. 2. Ottatukka oli letillä, niin tuli kivat kiharat♥ 3. Rondo nuolee koroketta, koska siinä oli suolaa. 4. Coffee housessa

1. Ikeassa on halpaa, niin siellä on kiva käydä, vinkkinä vaan, kannattaa ottaa kaakao ja kahvi vaan juomana, eli sellaisena kylmänä, koska on halvempaa, ja voi silti ottaa siitä juomasaarekkeesta kuumaa :D 2. bjii♥ 3. naantalissa 4. Meijän vedessä oli jotain enterokokkia.. Nyt on puhdasta!

1. bj taas 2. oreoita 3.  jäätelöllä 4. kanoja :')

1. Taas bj :p 2. perus aamu, katon tabletilta ohjelmii ja syön puuroa. 3. Leivottiin mustikka piirakka. 4. pakastimen yks laatikko täynnä jäätelöä, tälläsiä nämä kesät aina on, vaikkei olisikaan niin lämmintä.

1. Ensimmäiset kunnon helteet! 2. amppari♥ 3. mustikka-banaani puuroa aamulla 4. pyörremyrskyä dominolla ja mansikalla, mun vakio.

1. Laivoin sämpylää. 2. Satulalla ratsastusta pitkästä aikaa, innokas poni :D Nyt oon tehnyt niin, että yritän mennä kerran viikossa satulalla. 3. Laitumella 4. Jee! vihdoinkin mun paula lusikka tuli.

1. Hong kongin ostokset. 2. jättimäinen smoothie ja suklaa muffinia. 3. pirkka on parasta :'D varsinkin amppari ja karkkituutti. 4. Itsetehty raparperi mehu on niin ihanaa, talvella lämpimänä ja kesällä kylmänä!

1. Juhannus ruokaa. 2. Juhannuksena grillattiin myös vaahtokarkkia♥ 4. kanit kävi sisällä 5. leivoin cookieita

1. Taas naantalia 2. bj♥ 3. mustikka maitoa. 4. kielojaa

1. Minä ja kani Tumppi♥ 2. pyhältä hurja karhu syö suden :D 3. Pullaa♥ 4. sieniä sanomalehdestä
Hepat saavat olla nyt jonkin aikaa tarhassa, koska tänä vuonna käytössä on vain yksi laidun (joka on iso!) joten annamme sen nyt kasvaa, niin hevoset pääsevät taas laitumelle!
Nyt tallin viidestä hevosesta kolmella on jo huppu kärpäsiä ja muita öttiäisiä vastaan. Albi ja tallin yksi hevonen Rasmus, ovat ainoat huputtomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti