lauantai 25. heinäkuuta 2015

kaksi kertaa Albilla


Saatiin taltioitua kameralla kaksi ratsastus kertaa melkein peräkkäin, välistä puuttuu vain yksi kerta Rondolla.
Toisella kerralla menin satulalla, jotain koulu kiemuroiden tapaista yritettiin. En oikein muista mitään tehtävää mitä tehtiin, ratsastettiin kaikki askellajit läpi. Albi oli tosi reipas. Muistan kun alku aikoina Albi purkasi ylimmääräisen energiansa aina pelleilyyn ja kaiken maailman säntäilyihin. Nykyään on vaan reipas mutta kuitenkin kuuntelee ratsastajaa.


ilme :'D

Asiasta kukkaruukkuun, tai oikeastaan toisesta ratsastuskerrasta toiseen. Tänään hypättiin kunnolla pitkästä aikaa.
Alkuverkkana oli perus, kaikki askellajit läpi, joitain teitä. Sitten alettiin hyppäämään arvioiltaan 35cm kokoista pikku ristikkoa. Albi oli heti alusta asti innolla mukana menossa, kun taas Rondo ei ollut yhtään innokas, vaikka yleensä kiihdyttelee oikein kunnolla esteille.
Ilmeet hypyissä aika hienot.. Mutta siirryttiin pienelle pystylle joka oli suunnilleen 60cm. Emma "Muli" jäi Rondon kanssa hyppäämään pikku ristikkoa. Ajattelin, että kannattaa siirtyä aika nopeasti isommalle esteelle, ettei Albi ala väsyä tai kyllästyä, mitä en kyllä uskoisi, mutta parempi ottaa varman päälle.
Hypättiin viellä noin metriin asti, sitten laitettiin este takaisin kuuteenkymppiin. Loppuun hypättiin kolmen esteen pikku rataa. jossa esteet oli 35-60cm.
Laitetaampa tuttuun tapaan muutama laidun kuva tuttuun tapaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti