torstai 23. heinäkuuta 2015

varustepostaus osa 2/2: harjapakit

Toinen ja viimeinen osa käsittelee meidän harjapakkeja.


Aloitetaan Rondon pakista. Sillä on keltainen, melko tilava boksi, joka on ostettu kirpparilta 8€ ja mukana tuli joitain harjojakin.


Pehmeät harjat. Edetään taas länsimaalaiseen tapaan, eli vasemmalta oikealle. Eli ensimmäinen harja on tullut boksin mukana ja on super pehmeä, niin pehmeä ettei liat oikein lähde, joten vähemmällä käytöllä, joskus käytän ns viimeistelyyn.
Toinen pikku harja on tarjoustalosta. Silloin tällöin käytän. Sen alla sininen harja on tullut pakin mukana, sekin silloin tällöin käytössä. Viimeinen pehmeä harja on löydetty, ja otettu sitten käyttöön. Tätäkin käytän silloin tällöin.


Kovat harjat. Ensimmäinen on tullut pakin mukana, ja taas joudun sanomaan, että tämä on käytössä silloin tällöin seuraavan harjan kanssa. Seuraava on oikeasti ihan perinteinen juuriharja, mutta meneehän se hevosenkin kuurauksessa.
Pölyharja on tullut Albin pakin mukana, mutta vaihtanut omistajaa. Tämä on päivittäin käytössä, tosi kiva harja; liat ja pölyt lahtee.


Suat. Sininen piikkisuka on niin pieni, ettei tunnu oikein mukavalta kädessä, joten se on harvemmin käytössä. Ostin sen joltain torilta.
Vihreä piikkisuka on tullut pakin mukana, tällä tykkään setviä harjan, sopii meidän käyttöön, koska ei katko jouhia.
Musta kumisuka kaikkien muiden alla on tullut pakin mukana. Samoin keltainen. Oranssi on oikeasti joku koiran suka, mutta Rondo on perinyt sen itselleen. Punainen on polluxin, niin kuin tekstistä näkee. Kaikkia kumisukia käytän kura-aikana, ja välillä vaan hepan hieromiseen.


Kavioharjat/-koukut. Pinkki kavio harja on ostettu tarjoustalosta. Kura-aikana päivittäisessä käytössä jalkojen putsaamisessa.
Kaviokoukut ovat tulleet molemmat pakin mukana. Mustaa käytän enemmän, koska tykkään siitä harjasta, viimeistelen kavion sillä. Vihreä koukku on varana jos toinen häviää.


Pääharjat. Meidän hepoille on jotenkin kertynyt pääharjoja.. Musta on tullut pakin mukana, vihreä ja pinkki ostettu tarjoustalosta. Puinen tullut polluxista. Käytän jotain näistä aina pään harjaamiseen, välillä harjaan ihan vaan pehmeällä harjalla.


Muut tavarat. Sitten on vuorossa sekalainen sakki. Rasiassa on kumilenkkejä, jotka ovat tulleet pakin mukana. Naksutin, joka on heppojen yhteinen, säilytän Rondon pakissa. Tullut tämäkin polluxista.
Rusetti kumilenkkejä, nämä taitavat olla hööksistä. Polluxista tullut keltainen/vihreä kiilotuskinnas tai oikeastaan joku muu... En käytä oikeastaan koskaan. Albi tykkää leikkiä tällä.
Kaksi harjakampaa, en oikeastaan käytä, koska hepat kaljuuntuisivat pidemmän päälle. Vihreä tullut pakin mukana, metallinen polluxista. Myös takana oleva rasia herkkuineen on polluxista.
Kaikkein takimmaisena kurkistaa metallinen hikiviila, joka on korvaamaton apuri karvanlähtö aikaan. Tullut pakin mukana.
Mitta, milloinkaan ei tiedä koska sitä tarvitsee. Pää asiassa oon mittaillut esteitä, ja heppoja koittanut mitata, mutta varsinkin Albi pelkää tätä. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä aureomycin silmä voide, jota laitetaan Rondolle, kun sen silmä turpoaa.


Sitten siirrytään jo Albin pakkiin. Tämä on pieni, mutta sinne kuitenkin mahtuu kaikki tarpeellinen. Pakki on saatu ilmaiseksi muutamine harjoineen.


Pehmeät harjat. Albilla on pienempi pakki ja näin ollen vähemmän harjoja. Pehmeitä harjoja on siis kaksi. Kelta-liilan olen ostanut torilta ja toinen on tullut pakin mukana. Silloin tällöin käytössä.


Kovat harjat. Kovia harjoja onkin vain yksi. Tämä on varsin kivaisa tapaus, ja päivittäin käytössä. Tullut pakin mukana.


Suat. Vasemmassa reunassa olevat kumisuat ovat tulleet pakin mukana. Blingimpi tapaus alunperin polluxista logosta päätellen. Oikean laidan suka tullut polluxista. Käytän näitä kurakeleillä ja satunnaisesti hieromiseen.
Piikkisuka on tullut pakin mukana, käytössä harjan setvimisessä.


Kaviokoukut/-harjat. Kavioharja on tullut pakin mukana. Korvaamaton apuri kura-aikaa. Kaviokoukuista käytän enemmän liilaa, joka on tullut pakin mukana. Punainen varakoukku tarjoustalosta.


Pääharjat. Toinen sinisistä harjoista on tullut pakin mukana, ja toinen on ostettu tarjoustalosta. Musta showmasterin harja on hööksistä, ja materiaaliltaan mukavin kädessä. Puinen polluxista. Käytän aina jotain näistä pään harjaamiseen.


Muut tavarat. Helosan on heppojen yhteinen. Majailee Albin pakissa, koska sille on ollut enemmän käyttöä siellä. Siniset rusetti kumilenkit on monien muiden harjojen ynnä muiden tavoin polluxsista. Kukka rasiassa on perus kumilenkkejä, jotka ovat tulleet Rondon boxin mukana.
Sininen harja on erittäin pehmeä, joskus käytän viimeistelyyn. Tavanomaisesti kuitenkin lojuu boksin pohjalla.
Musta harjakampa on tullut Rondon pakin mukana, mutta vaihtanut omistajaa. Metallinen polluxista. En juurikaan käytä, samasta syystä kun en Rontillakaan. Nyppimis kampaa en ole ikinä käyttänyt, tullut pakin mukana. Eihän sitä koskaan tiedä jos sille tulee käyttöä.
Kavioöljy-suti kaikkien muiden takana, ei ole ollut viellä koskaan käytössä, jos ostan kavioöljyä niin pääsee vihdoinkin käyttöön. Tullut pakin mukana.
Kaksi hevosten yhteistä nami pussia, mintun makuiset tulleet polluxista, Omenan makuiset ostin prismasta, kun hepat syö näitä, niiden hengitys haisee ihanalta. (:'D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti